VELD:Sportpark Orderbos: Orderbos 41, 7313 HN Apeldoorn
MEER INFORMATIE+ 31 (0)6 16016666

AlgemeenNieuwsZes teams strijden in laatste weekend om play-offs spots in de NFL Fantasy League

17 december 20210

De kampioen van vorig jaar lijkt dit seizoen roemloos ten onder te gaan. Nee, dan hebben we het niet over de elf-voudig Flag Football-kampioen van Nederland (Hague Hyena’s), maar over het team Titans055 in de Monachs NFL Fantasy Football-league. Daarover zo meer. Twee ploegen zijn inmiddels zeker van de play-offs: de Hawks van Robert van der Poel en TooManyMinds van Leo Lopulalan. Voor nog zes teams is het dit weekend do-or-die.

Zes teams strijden nog voor de Play Offs-finale

Van die zes teams hebben vier teams momenteel hetzelfde record: 8-6. Twee teams staan op 7-7. In theorie kunnen alle teams nog uitkomen op 8-7 en dan zal het doelsaldo bepalend zijn wie zich bij de Hawks en TooManyMinds mag voegen om te spelen voor het kampioenschap. De teams die het niet redden, zullen genoegen nemen met een plek tussen positie vijf en acht. Ook zijn spelen nog een onderlinge play offs, maar weliswaar niet om een prijs.

Van kampioen tot nummer laatst

Voor de huidige kampioen Titans 055 is het klaar. Het team van Randy Gasper-Rothengatter haalde vorig jaar nog miraculeus de play-offs en won vervolgens overtuigend de twee finales die leidden tot het kampioenschap. Dit jaar bakt het team na een 4-0 start er helemaal niks meer van. Met nog één speelronde te gaan, komt de laatste plaats in zicht.

De stand voorafgaand aan de 15e en laatste competitieronde

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Apeldoorn Monarchs NFL Fantasy League 2021-2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MEET THE MONARCHS

We zijn een competitieve en recreatieve American Football club. Op dit moment zijn de Apeldoorn Monarchs vertegenwoordigd in de Senior Flag Football-competitie van de Flag Football League Nederland (FFL).