VELD:Sportpark Orderbos: Orderbos 41, 7313 HN Apeldoorn
MEER INFORMATIE+ 31 (0)6 16016666

HomeWord lid

We verwelkomen je graag als lid van de Apeldoorn Monarchs. Om lid te worden dien je dit inschrijfformulier te downloaden en zo volledig mogelijk retour te sturen naar secretaris@apeldoorn-monarchs.nl.

Elk spelend lid is automatisch lid van de MNRX Nation*. Het mooie van de MNRX Nation is dat je geen speler hoeft te zijn om lid van de MNRX Nation te zijn. Lees hier meer over de MNRX Nation.

Kosten MNRX Nation:

  • Individuele lidmaatschap = € 25,- per persoon per jaar
  • Gezinslidmaatschap = € 35,- per gezin per jaar
  • Bedrijfslidmaatschap = € 75,- per bedrijf per jaar

Kosten trainen/spelen:

  • Senior Flag Football Spelend Lid (16+) = € 175,- per persoon per jaar
  • Senior Flag Football Trainend Lid (16+) = € 150,- per persoon per jaar

Om trainend of spelend lid te kunnen zijn van de Apeldoorn Monarchs moet je ook lid zijn van de MNRX Nation. Het lidmaatschap van de actieve speelcategorie en spelerspas komt bovenop het lidmaatschap van de MNRX Nation.

Voorbeeld

Iemand van 17 jaar betaalt € 25,- voor de MNRX Nation + € 175,- spelend lid te zijn. Indien zij besluit om competitie te spelen. Totaal kost het lidmaatschap voor deze persoon dan € 200,- per jaar.

Tenue

Als speelster van de Apeldoorn Monarchs krijgt ze een gedurende het seizoen een tenue in bruikleen. Deze tenues worden voorafgaand aan de wedstrijd uitgedeeld en na de wedstrijd(en) weer verzameld. Elke speler is verplicht om minimaal één keer de vuile was te doen.

Reiskosten

Vanuit het bestuur geldt de verplichting dat spelers die deelnemen aan de competitie of toernooien een bijdrage van € 5,- per speler (retour) dienen te betalen aan de bestuurder van de auto. Deze bijdrage geldt als reiskostenvergoeding. De bestuurder van de auto is verplicht om dit bedrag te innen, ongeacht kosten van vervoer worden vergoed door bijvoorbeeld de werkgever of de lease-maatschappij.

Nota bene

Bij 2 of meer kinderen, 25% korting op de actieve speelcategorie.

* Als lid van de MNRX Nation ben je tot niks verplicht. Elke hulp die je biedt is vrijwillig. Elke activiteit waar je aan meedoet is vrijwillig. Je jaarlijkse contributie wordt gebruikt om materialen en veldhuur te bekostigen, activiteiten te organiseren, de MNRX Nation te promoten, aan toernooien deel te nemen (minimaal 2) en voor het opzetten van een jeugdopleiding. Zowel particulieren als bedrijven kunnen deelnemen aan de MNRX Nation.

MEET THE MONARCHS

We zijn een competitieve en recreatieve American Football club. Op dit moment zijn de Apeldoorn Monarchs vertegenwoordigd in de Senior Flag Football-competitie van de AFBN.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van onze wedstrijden en uitnodigingen voor MNRX NATION. Laat hier je mail achter en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief.

Fout: Contact formulier niet gevonden.