VELD:Sportpark Orderbos: Orderbos 41, 7313 HN Apeldoorn
MEER INFORMATIE+ 31 (0)6 16016666

HomeWord lid

We verwelkomen je graag als lid van de Apeldoorn Monarchs. Om lid te worden dien je dit inschrijfformulier te downloaden en zo volledig mogelijk retour te sturen naar secretaris@apeldoorn-monarchs.nl.

Elk spelend lid is automatisch lid van de MNRX Nation*. Het mooie van de MNRX Nation is dat je geen speler hoeft te zijn om lid van de MNRX Nation te zijn. Lees hier meer over de MNRX Nation.

Kosten MNRX Nation:

  • Individuele lidmaatschap = € 25,- per persoon per jaar
  • Gezinslidmaatschap = € 35,- per gezin per jaar
  • Bedrijfslidmaatschap = € 75,- per bedrijf per jaar

Kosten trainen/spelen:

  • Flag Football Spelend Lid (16+) = € 225,- per persoon per jaar
  • Flag Football Trainend Lid (16+) = € 200,- per persoon per jaar

Om trainend of spelend lid te kunnen zijn van de Apeldoorn Monarchs moet je ook lid zijn van de MNRX Nation.*

Voorbeeld

Iemand van 17 jaar betaalt € 25,- voor de MNRX Nation + € 225,- spelend lid te zijn. Indien zij besluit om competitie te spelen. Totaal kost het lidmaatschap voor deze persoon dan € 250,- per jaar.

Tenue

Als speler van de Apeldoorn Monarchs krijg je gedurende het seizoen een tenue in bruikleen. Deze tenues worden voorafgaand aan de wedstrijd uitgedeeld en na de wedstrijd(en) weer verzameld. Elke speler is verplicht om minimaal één keer de vuile was te doen.

Reiskosten

Vanuit het bestuur geldt de verplichting dat spelers die deelnemen aan de competitie of toernooien een bijdrage van € 5,- per speler (retour) dienen te betalen aan de bestuurder van de auto. Deze bijdrage geldt als reiskostenvergoeding. De bestuurder van de auto is verplicht om dit bedrag te innen, ongeacht kosten van vervoer worden vergoed door bijvoorbeeld de werkgever of de lease-maatschappij.

Nota bene

Bij 2 of meer kinderen, 25% korting op de actieve speelcategorie.

*De MNRX Nation is een kleine afdeling binnen de Apeldoorn Monarchs die verschillende evenementen organiseert. Denk aan Thanksgiving Football Night, Super Bowl Night, Game Days en andere initiatieven. De kleine bijdrage aan de MNRX Nation komt bovenop de jaarlijkse contributie. De contributie wordt onder meer gebruikt om materialen en veldhuur te bekostigen, in- en externe activiteiten te ondersteunen de MNRX Nation te promoten, aan toernooien deel te nemen (minimaal 2) en voor het opzetten van een jeugdopleiding. Iedereen kan lid worden van de MNRX Nation. Je hoeft hiervoor geen trainend of spelend lid te zijn. Meer informatie over MNRX Nation lees je hier.

MEET THE MONARCHS

We zijn een competitieve en recreatieve American Football club. Op dit moment zijn de Apeldoorn Monarchs vertegenwoordigd in de Senior Flag Football-competitie van de Flag Football League Nederland (FFL).