VELD:Sportpark Orderbos: Orderbos 41, 7313 HN Apeldoorn
MEER INFORMATIE+ 31 (0)6 16016666

UncategorizedWisseling van bestuur

16 juni 20200

Apeldoorn Monarchs

In aanloop naar de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de Apeldoorn Monarchs op dinsdag 16 juni aanstaande om 20.00 uur maken we bij deze bekend dat een aantal functies binnen het bestuur na de ALV zullen veranderen.

Voorzitter

De functie van voorzitter zal per 16 juni worden ingevuld door Randy Gasper-Rothengatter. Het huidige bestuur ontving 15 geldige stemmen. De leden stemden unaniem voor de aanstelling van Randy als voorzitter. Daarmee wordt zijn aanstelling in de ALV officieel bekrachtigd.

Penningmeester

De functie van penningmeester zal per 16 juni worden ingevuld door Raymond Schäffer. Het huidige bestuur ontving 15 geldige stemmen. Twaalf leden stemden voor de aanstelling van Raymond als penningmeester, drie leden onthielden zich van het maken van een keuze en stemden blanco. Daarmee wordt zijn aanstelling in de ALV officieel bekrachtigd.

Secretaris

De functie van secretaris zal per 16 juni worden ingevuld door Niek Scholten. Het huidige bestuur ontving 15 geldige stemmen. De leden stemden unaniem voor de aanstelling van Niek als secretaris. Daarmee wordt zijn aanstelling in de ALV officieel bekrachtigd.

Blijvende betrokkenheid aftredende bestuursleden

De huidige voorzitter Stephen Wouter zal na aftreding betrokken blijven als adviseur van het bestuur van de door hem opgerichte Apeldoorn Monarchs. Zo’n adviserende rol zal ook Elco Harte gaan invullen. Beiden zullen ze het nieuwe bestuur en de club bij staan met raad en daad.

Meer informatie volgt

Naar aanleiding van de ALV zullen de nieuwe en aftredende bestuursleden een gezamenlijk statement naar buiten brengen over de wisseling van de wacht en de positieve vooruitzichten van de Apeldoorn Monarchs. Wordt vervolgd.

Foto: Kevin Hagens

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MEET THE MONARCHS

We zijn een competitieve en recreatieve American Football club. Op dit moment zijn de Apeldoorn Monarchs vertegenwoordigd in de Senior Flag Football-competitie van de Flag Football League Nederland (FFL).