VELD:Sportpark Orderbos: Orderbos 41, 7313 HN Apeldoorn
MEER INFORMATIE+ 31 (0)6 16016666

HomeTEAMSPeewees Flag Football

Achter de schermen wordt er met man en macht gewerkt om Flag Football als Olympische sport te introduceren op de Olympische Spelen van 2028 in Los Angeles, Verenigde Staten. Dit komt omdat de Flag Football zich wereldwijd in razendsnel tempo ontwikkeld. Nederland kan én mag niet achterblijven bij die ontwikkeling. Daarom is de AFBN en de Apeldoorn Monarchs er alles aan gelegen om zoveel mogelijk Flag Football-talent op te leiden. Niet alleen voor de olympische droom; ook om de aansluiting te vinden met de Europese- en wereldtop. 

Start PeeWees-team

De Apeldoorn Monarchs starten daarom met de opzet van een PeeWees-team. Dit team is voor jonge speler van 8 tot en met 12 jaar en toegankelijk voor zowel jongens als meisjes. De PeeWees-spelers zullen met (inmiddels) ervaren coaches aan de slag gaan om een team te vormen dat zich in het eerste seizoen vooral gaat richten op toernooien. Indien de ontwikkeling sneller gaat dan de planning, zal het team worden ingeschreven voor de nationale competitie.

Meld je aan!

Wil je onderdeel zijn van een hele mooie lokale club met mondiale ambities. Meld je dan nu aan, groei mee en realiseer samen onze grootste Flag Football-dromen. Aanmelden kan via het formulier hieronder. Dit kan alleen worden gedaan door een ouder of verzorger. Vermeld in de mail voor- en achternaam van de speler, zijn/haar leeftijd en laat contactgegevens achter, zodat wij contact met je kunnen opnemen.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

MEET THE MONARCHS

We zijn een competitieve en recreatieve American Football club. Op dit moment zijn de Apeldoorn Monarchs vertegenwoordigd in de Senior Flag Football-competitie van de Flag Football League Nederland (FFL).