VELD:Sportpark Orderbos: Orderbos 41, 7313 HN Apeldoorn
MEER INFORMATIE+ 31 (0)6 16016666

HomeTEAMSCubs Flag Football

Cubs zijn teams van jongens en/of meiden in de leeftijd van 12 tot en met 15 jaar. De Apeldoorn Monarchs willen het seizoen 2020/2021 benutten om talenten in die leeftijdscategorie te werven en klaar te stomen voor het daarop volgende Flag Football-seizoen. Zodra de coronamaatregelen ruimte bieden om te trainen, zouden wij graag van start willen gaan.

Eerst beginnen, dan samen groeien

Om een volwaardig Flag Football-team te vormen, hebben we uiteindelijk 10 spelers nodig. We kunnen uiteraard beginnen met een kleine groep om zo door te groeien naar het gewenste aantal spelers. Indien we dat bereiken, kunnen we ons oriënteren op een eventuele deelname aan de landelijke competitie. Lukt dat net niet, dan organiseren we samen met andere verenigingen onderlinge toernooien.

Interesse?

Ben jij of is jouw dochter en/of zoon geïnteresseerd in Flag Football en wil jij samen met (jouw) leeftijdgenoten een Cubs-team klaarstomen voor het seizoen 2021/2022? Wordt dan onze Apeldoorn Monarchs Cubs-pionier!

Interesse? Laat hieronder een bericht achter!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Foto: Pixabay

MEET THE MONARCHS

We zijn een competitieve en recreatieve American Football club. Op dit moment zijn de Apeldoorn Monarchs vertegenwoordigd in de Senior Flag Football-competitie van de Flag Football League Nederland (FFL).