VELD:Sportpark Orderbos: Orderbos 41, 7313 HN Apeldoorn
MEER INFORMATIE+ 31 (0)6 16016666

AlgemeenNieuwsSportpark Orderbos 30 kilometer-zone: matig je snelheid!

25 februari 20220

Als samenwerkende sportclubs op Sportpark Orderbos merken we dat een aantal automobilisten, motoren en scooters het sportpark steeds vaker benutten als racebaan. Inmiddels constateren we dat die roekeloosheid regelmatig leidt tot schade aan andere auto’s en aan het sportpark zelf. Ook de bijna-ongelukken die plaatsvinden met sporters of spelende kinderen, is een zorgelijke trend. We gaan ervan uit dat die roekeloosheid niet komt vanuit de leden die sporten bij onze mooie clubs. Toch willen wij bij iedereen, leden en niet-leden, herinneren dat het gehele Sportpark Orderbos een 30 kilometer-zone is.

Voorkomen ongelukken en schade

We dringen daarom alle automobilisten, motorliefhebbers en scooterrijders aan, om voor de veiligheid van de medeweggebruikers en bescherming van ons materiaal en mooie park, zich te houden aan de gestelde maximumsnelheid van 30 kilometer per uur. Zo voorkomen we ongelukken en schade. We zijn inmiddels met de gemeente in gesprek om verdere snelheidsbeperkende maatregelen te treffen.

Bedankt voor je begrip op deze oproep namens alle sportclubs van Sportpark Orderbos, Sportraad Apeldoorn en verenigingsondersteuning Sportservice Apeldoorn en Stimenz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MEET THE MONARCHS

We zijn een competitieve en recreatieve American Football club. Op dit moment zijn de Apeldoorn Monarchs vertegenwoordigd in de Senior Flag Football-competitie van de Flag Football League Nederland (FFL).