VELD:Sportpark Orderbos: Orderbos 41, 7313 HN Apeldoorn
MEER INFORMATIE+ 31 (0)6 16016666

NieuwsJeugd komt naar Apeldoorn voor open flag football-training van nationaal team

11 november 20210

Op zaterdag 27 november komen jeugdspelers uit heel Nederland naar Apeldoorn. Op die dag organiseren The Dutch Lions – het nationaal flag football team – een open training voor jonge flag football-spelers in de leeftijd van 12 tot en met 15 jaar. Het betreft het jongensteam. Jonge Apeldoorners in de genoemde leeftijdscategorie kunnen ook meedoen.

Aanmelden

De open training van het nationaal team wordt door de AFBN in samenwerking met de Apeldoorn Monarchs georganiseerd.  De training vindt plaats op het terrein van Honkbal- en Softbalvereniging Robur ’58. De trainingen staan open voor jongens geboren tussen 1 januari 2006 en 1 januari 2009. Spelers kunnen zich op locatie inschrijven en moeten een geldig identiteitsbewijs overleggen. De inschrijvingen voor de open training zijn tussen 10:15 en 10:45 uur. Om 11:00 uur begint de training. Deze zal tot 13:00 uur duren.

Materiaal

Cleats en broeken zonder zakken zijn verplicht. Voetbalschoenen zijn noodzakelijk. Spelers dienen hun eigen flags mee te nemen. Indien dit niet mogelijk is kan de speler een leenset krijgen voor de training. Voor jonge spelers uit Apeldoorn die hun geluk willen beproeven, stellen de Apeldoorn Monarchs hun flags beschikbaar.

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie, neem dan via deze pagina contact met ons op. Wil je een keer proeftrainen in aanloop naar de open training van het nationaal team, stuur dan eveneens een mailtje via de contactpagina. De proeftraining staat gepland op woensdag 24 november om 18.30 uur. En zal plaatsvinden op de velden van Honkbal- en Softbalvereniging Robur ’58.

Nationaal Team - Cubs

 

Foto: Pixabay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MEET THE MONARCHS

We zijn een competitieve en recreatieve American Football club. Op dit moment zijn de Apeldoorn Monarchs vertegenwoordigd in de Senior Flag Football-competitie van de Flag Football League Nederland (FFL).