VELD:Sportpark Orderbos: Orderbos 41, 7313 HN Apeldoorn
MEER INFORMATIE+ 31 (0)6 16016666

NieuwsNieuwe merchandise Apeldoorn Monarchs dankzij ISSI Vormgeving

20 september 20200

Met dank aan Iris Huigsloot-Hagen van ISSI Vormgeving hebben de Apeldoorn Monarchs een compleet nieuwe kledinglijn. “We zijn ontzettend blij dat we onze spelers en aanhangers een gave nieuwe lijn kunnen bieden”, zegt bestuurslid Niek Scholten, die verantwoordelijk is voor de materialen en de merchandise binnen de vereniging.

“Dankzij de hulp van Iris hebben we niet alleen een mooie lijn, maar kunnen we alles ook op maat bestellen. Zonder dat we daar enorme bulkinkopen voor hoeven te doen en je met het risico zit dat je met veel kleding blijft zitten. Dat risico sluiten we dankzij deze samenwerking uit. Als je los van dat risico ziet, hoe vet de nieuwe lijn is geworden, dan ben ik hier enorm blij mee.”

Met elke aankoop steun je de Monarchs

“En dat is nog niet alles als het gaat om de fijne samenwerking”, voegt Scholten nog toe. “Met elke bestelling help je ook nog eens de club. De club krijgt namelijk bij elke verkoop ook een klein extraatje ten behoeve van de clubkas. Ik raad iedereen aan om zoveel mogelijk merchandise van de Monarchs te kopen, haha. Maar even zonder gekheid: met deze nieuwe lijn kun je er vol trots mee rondlopen.”

Klik op deze link of op de collectie hieronder en ga snel naar de webshop. Daar heb je nóg meer keuze!

ISSI Vormgeving - Apeldoorn Monarchs Shop Merchandise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MEET THE MONARCHS

We zijn een competitieve en recreatieve American Football club. Op dit moment zijn de Apeldoorn Monarchs vertegenwoordigd in de Senior Flag Football-competitie van de Flag Football League Nederland (FFL).