VELD:Sportpark Orderbos: Orderbos 41, 7313 HN Apeldoorn
MEER INFORMATIE+ 31 (0)6 16016666

HomeMNRX Nation

MNRX Nation staat voor: Meet People, Play Sports and Have Fun. Met MNRX Nation proberen wij de mensen in Apeldoorn bij elkaar te brengen.

Meet People = wij willen vriendschappen laten vormen, mensen met en van elkaar te laten genieten en waar nodig de mensen uit hun isolement halen. In een groeiende stad als Apeldoorn is het goed dat mensen op een goede en gezonde manier met elkaar omgaan. Door het hebben van een “open club” kunnen wij de inwoners van Apeldoorn een plek bieden met lage drempels.

Play Sports = natuurlijk willen wij dat heel Apeldoorn Flag of Tackle Football gaat spelen en bezig is met Cheerleading. Behalve deze sporten willen wij meer mogelijkheden bieden om gezellig met elkaar te bewegen. Dus ook een middag zaklopen, touwspringen, bowlen of de minder bekende activiteiten als cornhole en beer pong kun je bij de Apeldoorn Monarchs op de agenda verwachten.

And Have Fun = zonder plezier in het leven kunnen wij niet gelukkig zijn. Daarom is het belangrijk om op een gezonde manier plezier te hebben en hechte banden te vormen met elkaar. Dat kunnen wij doen door tripjes te maken naar wedstrijden American Football, samen te werken voor goede doelenprojecten en het organiseren van proeverijen en ander vermaak.

Door niet alleen maar onze sport American Football aan te bieden en juist meer een “community” te vormen van gelijkgestemden met hun uniek karakter, kunnen wij samenwerken aan een club die staat voor gelijkheid, inclusiviteit, teamgeest en verantwoordelijkheid.

Als lid van de MNRX Nation ben je tot niks verplicht. Elke hulp die je biedt is vrijwillig. Elke activiteit waar je aan meedoet is vrijwillig. Je jaarlijkse contributie wordt gebruikt om activiteiten te organiseren, de MNRX Nation te promoten en voor extra faciliteiten bij de jeugd. Zowel particulieren als bedrijven kunnen deelnemen aan de MNRX Nation. Elk spelend lid is automatisch lid van de MNRX Nation. Het mooie van de MNRX Nation is dat je geen speler hoeft te zijn om lid van de MNRX Nation te zijn.

  • Individuele lidmaatschap = € 25,- per persoon per jaar
  • Gezinslidmaatschap = € 35,- per gezin per jaar
  • Bedrijfslidmaatschap = € 75,- per bedrijf per jaar

MEET THE MONARCHS

We zijn een competitieve en recreatieve American Football club. Op dit moment zijn de Apeldoorn Monarchs vertegenwoordigd in de Senior Flag Football-competitie van de Flag Football League Nederland (FFL).