VELD:Sportpark Orderbos: Orderbos 41, 7313 HN Apeldoorn
MEER INFORMATIE+ 31 (0)6 16016666

HomeMNRX Nation

MNRX Nation staat voor: Meet People, Play Sports and Have Fun. Met MNRX Nation proberen wij de mensen in Apeldoorn bij elkaar te brengen.

Meet People

Wij willen vriendschappen laten vormen, mensen met en van elkaar te laten genieten. En waar nodig halen wij de mensen uit hun isolement. In een groeiende stad als Apeldoorn is het goed dat mensen op een goede en gezonde manier met elkaar omgaan. Door het hebben van een “open club” kunnen wij de inwoners van Apeldoorn een plek bieden met lage drempels.

Play Sports

Natuurlijk willen wij dat heel Apeldoorn Flag of Tackle Football gaat spelen. Behalve deze sporten willen wij meer mogelijkheden bieden om gezellig met elkaar te bewegen. Je zult ons dan ook regelmatig vinden op clinics van scholen. Of bij leuke evenementen in Apeldoorn, zoals de “Acht van Apeldoorn”. En we organiseren zelf leuke evenementen, zoals de Veluwe Bowl of samen de Super Bowl kijken.

Have Fun

Zonder plezier in het leven kunnen wij niet gelukkig zijn. Daarom is het belangrijk om op een gezonde manier plezier te hebben en hechte banden te vormen met elkaar. Dat kunnen wij doen door tripjes te maken naar American Football-wedstrijden. Of door samen te werken aan goede doelenprojecten. En wat te denken van het organiseren van proeverijen en ander vermaak?

We willen niet alleen onze sport American Football aanbieden. We richten ons juist meer op een “community van gelijkgestemden met ruimte voor uniek karakters. Vanuit die community werken we samen aan een club die staat voor gelijkheid, inclusiviteit, teamgeest en verantwoordelijkheid.

Lid worden

Als lid van de MNRX Nation ben je tot niks verplicht. Elke hulp die je biedt is vrijwillig. Elke activiteit waar je aan meedoet is vrijwillig. Je jaarlijkse contributie wordt gebruikt om o.a.

  • activiteiten te organiseren
  • de MNRX Nation te promoten
  • voor extra faciliteiten bij de jeugd.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen deelnemen aan de MNRX Nation. Elk spelend lid is automatisch lid van de MNRX Nation. Het mooie van de MNRX Nation is dat je geen speler hoeft te zijn om lid van de MNRX Nation te zijn.

  • Individuele lidmaatschap = € 25,- per persoon per jaar
  • Gezinslidmaatschap = € 35,- per gezin per jaar
  • Bedrijfslidmaatschap = € 75,- per bedrijf per jaar

MEET THE MONARCHS

We zijn een competitieve en recreatieve American Football club. Op dit moment zijn de Apeldoorn Monarchs vertegenwoordigd in de Senior Flag Football-competitie van de Flag Football League Nederland (FFL).