VELD:Sportpark Orderbos: Orderbos 41, 7313 HN Apeldoorn
MEER INFORMATIE+ 31 (0)6 16016666

NieuwsKennismaken met American Football in Apeldoorn

5 oktober 20210

Het weekend van 23 en 24 oktober wordt door de Apeldoorn Monarchs volop benut om American Footbal in Apeldoorn, zowel flag football als tackle football, onder de aandacht de brengen van de Apeldoorners. 

Orderbos Open

Op zaterdag 23 oktober vindt de eerste editie van ‘Orderbos Open’ plaats. Maar liefst 9 sportverengingen uit het Sportpark Orderbos slaan samen met Sportservice (voorheen Accres Sportstimulering) en Stichting ‘kLEEF de handen ineen om op deze zaterdag een activiteit te organiseren voor iedereen! De Apeldoorn Monarchs én Robur ’58 doen allebei mee en bieden respectievelijk flag football, honkbal en softbal aan op de eigen velden. Andere sporten die je o.a. kunt doen tijdens het Orderbos Open zijn atletiek, mountainbiken, hockey, voetbal, tennis, korfbal, hardlopen en darten.

De activiteiten vinden plaats tussen 13:00 en 16:00 uur en bestaat uit 3 rondes. Ieder uur kan een andere sport worden beoefend. Deelnemen aan de activiteiten is gratis. Inschrijven voor de activiteiten is verplicht. Dit kun je hier doen via de website van Accres.

Sunday Night Football

Zondag 24 oktober organiseren wij een heuse NFL-game night. Vanaf 18:30 uur zijn NFL- en andere American Sports-liefhebbers uit Apeldoorn en omgeving welkom in ons clubhuis bij Robur ’58 – Honkbal en Softbal Vereniging. Daar kijken we samen een vroege NFL-avondwedstrijd (voor de Amerikanen dus de middagwedstrijd). Op deze avond willen we op een laagdrempelige manier de Apeldoorners meer vertellen over American Football en de Flag Football-variant die wij in Apeldoorn bieden. Een ideale avond om kennis te maken met de sport en de club.

Bovendien is de bar geopend. Dus aan drankjes tijdens de wedstrijd geen gebrek. Let wel even hierop: in verband met de huidige regelgeving met betrekking tot horecagelegenheden dien je voor deelname te beschikken over een coronapas. Op de hoogte blijven van deze avond? Check hier ons Facebook-event en meld meteen even aan.

Meetrainen?

Ben je (al) overtuigd en wil je gewoon meedoen met de trainingen van de Apeldoorn Monarchs? Train dan vanaf maandag 25 oktober mee op de velden van Robur ’58. We trainen dan van 20:00 tot 22:00 uur. Behalve op maandag trainen we ook op woensdag, zelfde tijd, zelfde plaats. Neem even via dit formulier contact met ons op om mee te kunnen trainen. De eerste drie trainingen kun je gratis meetrainen.

American Football in Apeldoorn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MEET THE MONARCHS

We zijn een competitieve en recreatieve American Football club. Op dit moment zijn de Apeldoorn Monarchs vertegenwoordigd in de Senior Flag Football-competitie van de Flag Football League Nederland (FFL).