VELD:Sportpark Orderbos: Orderbos 41, 7313 HN Apeldoorn
MEER INFORMATIE+ 31 (0)6 16016666

NieuwsHelp een Monarch naar The Capital Bowl

8 februari 20240

The Capital Bowl HeaderVan 5 tot en met 7 juli neemt een team van de Apeldoornse Flag Football-vereniging Apeldoorn Monarchs deel aan het internationale Flag Football-toernooi “The Capital Bowl” in Parijs. Dit toernooi vindt enkele weken voor de Olympische Spelen plaats. 

Olympische Spelen

Vanaf 2028 wordt Flag Football een Olympische Sport. Daarom zal The Capital Bowl er alles aan doen om de sport onder de aandacht te brengen. Omdat er internationale teams van hoog niveau deelnemen, is het doel van onze deelname om spelers van de Apeldoorn Monarchs kennis te laten maken met het spelen op dit hoogste podium. Dit ter inspiratie en om de Olympische droom en ambities bij onze spelers verder aan te wakkeren.

Gelijke kansen

Om met een volwaardige selectie af te kunnen reizen én – nog belangrijker – iedereen binnen onze selectie de mogelijkheid te kunnen bieden om aan dit avontuur deel te kunnen nemen, zijn we op zoek naar donateurs/sponsors. Dit toernooi komt namelijk qua kosten bovenop de standaard contributie van de spelers, en niet iedereen heeft het zo breed.

Doneer of word sponsor

Voor vervoer, verblijf, verzorging, deelname en materialen hebben we een bedrag van € 2.250,- nodig. We doen een beroep op jouw steun. Doneer een bedrag dat je kunt missen. Elke euro helpt.

Doneer - The Capital Bowl

Liever sponsoren in plaats van doneren, neem dan contact op met voorzitter@apeldoorn-monarchs.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MEET THE MONARCHS

We zijn een competitieve en recreatieve American Football club. Op dit moment zijn de Apeldoorn Monarchs vertegenwoordigd in de Senior Flag Football-competitie van de Flag Football League Nederland (FFL).