HomeCheerleading

De Apeldoorn Monarchs bestaan al sinds 2017. Sinds de oprichting hebben de “Monarchen” uit Apeldoorn zich vooral gefocust op het American Football en wel op het Flag Football. De oorspronkelijke naam waar wij ooit mee begonnen was: Apeldoorn Monarchs Football & Cheerleading. Sinds dit seizoen kunnen we met trots zeggen dat de Apeldoorn Monarchs ook cheerleading in Apeldoorn bieden. 

Wat is cheerleading?

Klinkt goed hè? Maar uhm… Wat is cheerleading nou precies? Cheerleading is een combinatie van tumbling, acrobatiek en dans. Denk hierbij bijvoorbeeld aan yells, maar ook aan piramides bouwen en mooie backflips maken. Wij staan langs de zijlijn bij de wedstijden van de Apeldoorn Monarchs en gaan ook zeker mee doen aan wedstrijden tegen andere Nederlandse cheerteams.

Over ons en onze doelen

Wij zijn een gezellig en warm team, dat op een veilige en professionele manier deze unieke sport beoefent. Jong of oud, meisje of jongen, iedereen is van harte welkom in ons team! Cheerleading is tenslotte niet alleen voor meiden, dus ook jongens zijn van harte welkom! Ons doel is om uiteindelijk uit te groeien tot een groot, sterk en inclusief team. Hierbij is geen acrobatische achtergrond nodig, cheerleading is geschikt voor iedereen!

Een sport voor iedereen

Onze filosofie is dat al onze leerlingen zich ontwikkelen op hun eigen tempo en niveau en ieder zijn of haar eigen specialiteit heeft binnen het team. Een goede communicatie is voor ons erg belangrijk, wij staan ook altijd open voor ideeën van onze leerlingen. Met z`n allen plezier hebben in deze mooie sport waarbij wij elkaar met respect behandelen staat voor ons voorop. Hierdoor bouwen wij een warme en gezellige band op, met leuke uitdagende lessen.

Gratis proeflessen

Heb je nog vragen of wil je gewoon eens mee doen om te kijken of het iets voor jou is? Meld je aan voor een proefles of vraag om meer informatie via het formulier hieronder. Bellen kan ook: 06-40019907.

De cheer-lessen vinden elke maandag plaats in “Gymzaal Agricolastraat”, (adres: Agricolastraat 18, 7322 JJ). De les duurt van 18.00 tot 20.00 uur.

Aanmelden voor een proefles is verplicht (via het formulier hieronder). Wil je onze cheer-ontwikkelingen blijven volgen, volg ons op Insta @monarchs.cheerleading

Belangrijke mededeling: i.v.m. de huidige corora-maatregelen wordt er momenteel niet getraind tot nader order. Meer informatie over dit besluit, lees je hier

Meer weten?    MEET THE MONARCHS

    We zijn een competitieve en recreatieve American Football club. Op dit moment zijn de Apeldoorn Monarchs vertegenwoordigd in de Senior Flag Football-competitie van de AFBN.

    AANMELDEN NIEUWSBRIEF

    Blijf op de hoogte van onze wedstrijden en uitnodigingen voor MNRX NATION. Laat hier je mail achter en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief.