HomeCheerleading

De Apeldoorn Monarchs bestaan al sinds 2017. Sinds de oprichting hebben de “Monarchen” uit Apeldoorn zich vooral gefocust op het American Football, Flag Football welteverstaan. De oorspronkelijke naam waar wij mee begonnen was eigenlijk: Apeldoorn Monarchs Football & Cheerleading. Hoewel Flag Football zich in hoog tempo ontwikkelde (de Apeldoorn Monarchs spelen in de landelijke competitie), bleef de ontwikkeling van cheerleading in de kinderschoenen. Daar komt als het aan ons ligt verandering in. Sinds maart hebben we nieuwe aanjagers bereid gevonden om cheerleading onder vlag van de Apeldoorn Monarchs verder op te zetten.

Wat is cheerleading?

Klinkt goed hè? En… wat is cheerleading nou precies? Cheerleading is een combinatie van tumbling, acrobatiek en dans. Denk hierbij bijvoorbeeld aan yells, maar ook aan piramides bouwen en mooie backflips maken. Wij staan langs de zijlijn bij de wedstijden van de Apeldoorn Monarchs en gaan ook zeker mee doen aan wedstrijden tegen andere Nederlandse cheerteams.

Over ons en onze doelen

Wij zijn een gezellig en warm team, dat op een veilige en professionele manier deze unieke sport beoefent. Jong of oud, meisje of jongen, iedereen is van harte welkom in ons team! Cheerleading is tenslotte niet alleen voor meiden, dus ook jongens zijn van harte welkom! Ons doel is om uiteindelijk uit te groeien tot een groot, sterk en inclusief team. Hierbij is geen acrobatische achtergrond nodig, cheerleading is geschikt voor iedereen!

Een sport voor iedereen

Onze filosofie is dat al onze leerlingen zich ontwikkelen op hun eigen tempo en niveau en ieder zijn of haar eigen specialiteit heeft binnen het team. Een goede communicatie is voor ons erg belangrijk, wij staan ook altijd open voor ideeën van onze leerlingen. Met z`n allen plezier hebben in deze mooie sport waarbij wij elkaar met respect behandelen staat voor ons voorop. Hierdoor bouwen wij een warme en gezellige band op, met leuke uitdagende lessen.

Gratis proeflessen

Heb je nog vragen of wil je gewoon eens mee doen om te kijken of het iets voor jou is? Meld je aan voor een proefles of vraag om meer informatie via het formulier hieronder. Bellen kan ook: 06-40019907.

De proeflessen vinden elke woensdag plaats op het sportveld te vinden via het adres Laan van Kerschoten 12 in Apeldoorn. De les duurt van 18.30 tot 20.00 uur. Aanmelden voor een proefles is verplicht (via het formulier hieronder). Wil je onze cheer-ontwikkelingen blijven volgen, follow us @monarchscheerleading

Meer weten?    MEET THE MONARCHS

    We zijn een competitieve en recreatieve American Football club. Op dit moment zijn de Apeldoorn Monarchs vertegenwoordigd in de Senior Flag Football-competitie van de AFBN.

    AANMELDEN NIEUWSBRIEF

    Blijf op de hoogte van onze wedstrijden en uitnodigingen voor MNRX NATION. Laat hier je mail achter en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief.