VELD:Sportpark Orderbos: Orderbos 41, 7313 HN Apeldoorn
MEER INFORMATIE+ 31 (0)6 16016666

NieuwsApeldoorn Monarchs organiseren op 11 juni eerste Flag Football Familietoernooi

9 mei 20230

De Apeldoorn Monarchs organiseren op zondag 11 juni aanstaande voor de eerste keer het Flag Football Familietoernooi. Tijdens dit toernooi kunnen familie en vrienden van de Monarchs-spelers kennis maken met dé (Olympische) sport in opkomst: Flag Football. Om mee te kunnen doen, hoef je geen speler te zijn van de Apeldoorn Monarchs. Elk team uit Apeldoorn en omgeving is welkom op mee te doen.

Het toernooi zal worden georganiseerd op de velden van honkbal- en softbalvereniging Robur ’58. Deze locatie vormt sinds twee jaar de thuisbasis van de enige Apeldoornse Flag Football-vereniging. Het toernooi begint om13:00 uur en duurt tot circa 17:00 uur. Na het toernooi is er de gelegenheid om onder het genot van een hapje of drankje na te genieten van deze sportieve dag. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Belangrijk

Een aantal dingen die je moet weten om mee te kunnen doen: Meedoen is mogelijk vanaf 8 jaar. Een team moet minimaal bestaan uit 6 spelers (5 + 1 wissel). Er is geen maximum. In één team mogen niet meer dan 2 (oud-)Apeldoorn Monarchs spelen. Er kunnen maximaal 12 teams deelnemen. Veel heb je niet nodig om Flag Football te kunnen beoefenen: voetbalschoenen zijn het meest belangrijk.

Meld je team aan

Vol is vol. Aarzel dus niet om mee te doen. Via het onderstaande aanmeldformulier kun je je team aanmelden.

Meer informatie over dit familietoernooi – zoals het exacte speelschema en de spelregels – volgt spoedig op deze pagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MEET THE MONARCHS

We zijn een competitieve en recreatieve American Football club. Op dit moment zijn de Apeldoorn Monarchs vertegenwoordigd in de Senior Flag Football-competitie van de Flag Football League Nederland (FFL).