VELD:Sportpark Orderbos: Orderbos 41, 7313 HN Apeldoorn
MEER INFORMATIE+ 31 (0)6 16016666

NieuwsAangepaste trainingstijden naar aanleiding van de coronamaatregelen

30 november 20210

De meest recent aangekondigde coronamaatregelen treffen (ook weer) de Apeldoorn Monarchs. Omdat die maatregelen onder meer stellen dat er niet meer na 17:00 uur gesport mag worden in binnen- en buitenaccommodaties, heeft dat consequenties voor zowel de Flag Football- als Cheerleading-trainingen.

Aangepaste trainingen Flag Football

De landelijke Flag Football-competitie gaat weliswaar een winterstop in. Dat neemt niet weg dat de Apeldoorn Monarchs toch nog een aantal trainingen aanbieden binnen de gestelde richtlijnen van het kabinet. Die richtlijnen zijn door het NOC-NSF uitgewerkt in een protocol verantwoord sporten. Conform dat protocol organiseren wij elke zondag een alternatieve training van 13.00 uur (inloop) tot ca. 15.00 uur voor leden.

De trainingsdagen:

  • 2021: 12 en 19 december
  • 2022: 9, 16, 23 en 30 januari, 6 februari

Voor de eventuele horeca en kleedkamers die gebruikt kunnen worden, geldt een geldig coronatoegangsbewijs.

Word lid - Apeldoorn MonarchsTijdelijk lidmaatschap

Ben je niet lid dan kun je een tijdelijk lidmaatschap aanvragen voor ca. 3 maanden (geldig tot 28 februari 2022). Kosten € 50,- per lid. Ben je lid van een andere sportvereniging, maar kun je voorlopig daar niet terecht in verband met de geldende coronamaatregelen? Op vertoon van je huidige lidmaatschap krijg je € 15,- korting bij ons op je tijdelijke lidmaatschap. Zo voorkom je te hoge lasten en kun je je in betere tijden weer melden bij je eigen club. Stuur een mailtje voor meer informatie.

Cheerleading-training tijdelijk gestopt tot nader order

De Cheerleading-trainingen liggen momenteel volledig stil tot nader order. Op dit moment zijn er geen alternatieve accommodaties en tijden beschikbaar om de trainingen te verplaatsen. Zodra de coronamaatregelen het toestaan worden de Cheerleading-trainingen onder leiding van Maud-Marit Gasly direct weer hervat.

De hervatting is een ideaal moment om als beginneling in te stappen. Wil je kennismaken met de Apeldoorn Monarchs Cheerleading (AMC), dan kun je je via deze pagina aanmelden voor een proefles.

Coronamaatregelen Apeldoorn Monarchs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MEET THE MONARCHS

We zijn een competitieve en recreatieve American Football club. Op dit moment zijn de Apeldoorn Monarchs vertegenwoordigd in de Senior Flag Football-competitie van de Flag Football League Nederland (FFL).