VELD:Sportpark Orderbos: Orderbos 41, 7313 HN Apeldoorn
MEER INFORMATIE+ 31 (0)6 16016666

Nieuws29 oktober Orderbos Open: maak kennis met onze sport!

26 oktober 20220

Zin om iets leuk te doen in de herfstvakantie? Kom dan naar de tweede editie van Orderbos Open! Orderbos Open vindt dit jaar plaats op zaterdag 29 oktober van 13:00 tot 16:00u.

Maak kennis met de sporten op Sportpark Orderbos

De sportverengingen op het Sportpark Orderbos hebben de krachten gebundeld en organiseren gezamenlijk een sportactiviteit voor iedereen. Of je nou jong of oud bent, iedereen is welkom en er is voor ieder wat wils! Dus hoe leuk is het om een vriend of vriendin mee te nemen?!

Flag Football en elf andere sporten

Er doen maar liefst 10 sportverengingen mee aan Orderbos Open. Ook de Apeldoorn Monarchs zijn zaterdag van de partij. We trainen met ons Flag Football-team tussen de aangegeven tijden. Aan de hand van het aanmeldformulier hieronder kun je je aanmelden om met mee te trainen en kennis te maken met Flag Football. Je vindt ons op één van de velden bij Honkbal- en Softbalvereniging Robur ’58.

Wil je liever een andere sport proberen? Geen probleem: in totaal kun je kiezen uit 12 sporten. De keuze is dus reuze!  Voor meer informatie, deelnemende sportverengingen, impressies en inschrijven, kijk op www.sportserviceapeldoorn.nl/aanbod/orderbos-open/

Orderbos Open is voor iedereen en daarom GRATIS.

Apeldoorn Monarchs vs Monkeys With Attitude - Bob de Calonne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MEET THE MONARCHS

We zijn een competitieve en recreatieve American Football club. Op dit moment zijn de Apeldoorn Monarchs vertegenwoordigd in de Senior Flag Football-competitie van de Flag Football League Nederland (FFL).